Israelresa2019-topbnr.jpg

KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgPionjärskolan


 

 

Pionjärskolan


Pionjarsk-mitten.jpg
 
Tiden är inne för en mobilisering av den unga generationen. Vill du vara med och göra skillnad, då är Pionjärskolan för dig! För mer info om Pionjärskolan klicka här.

130825-Pionjärer-1.jpg

Årets pionjärskola är igång

Måndagen den 26 augusti startar årets pionjärskola. Under gudstjänsten den 25 augusti presenterades årets team och församlingen bad och välsignade deltagarna.

Läs mer
120606-Nationaldag-1.jpg

Nationaldagsfirande med pionjäravtackning

– De här ungdomarna representerar inte bara en resurs och en gåva till vår församling, utan också till Sverige och till svensk kristenhet. Så sade Per-Åke Eliasson när årets Pionjärskoleelever tackades av under nationaldagsfirandet.

Läs mer
120407-Pask-Musikcafe-1.jpg

Pionjärvittnesbörd på påskkonferensen

Efter lördagens kvällsmöte på påskkonferensen kunde mötesbesökarna inte bara få sig en god kopp kaffe utan också få lyssna till härlig sång och musik. Dessutom delade årets elever på Pionjärskolan med sig av vittnesbörd.

Läs mer
Stefan Salmonsson

"Många har nog inte tänkt hitta Jesus, men Jesus har tänkt hitta dem"

Kristetcenter.se har pratat med Stefan Salmonsson, pastor för Livets ord i Jönköping. Resultatet blev en lång intervju om väckelse, livets svårigheter och Salmonssons hjärta för Sverige.

Läs mer
pionjärskolan uppstart

Utmaning och utrustning på Pionjärskolan

Hösten har nu på allvar dragit in över Sverige, och för många är detta en tid av uppstart. Även Pionjärskolan har startat upp och året kommer att innebära mer pionjärt arbete än något tidigare läsår.

Läs mer
Intervju teamare 0809

Pionjär för livet

Tio elever har under det senaste året gått på ”Impact Pionjärskola”. Syftet med skolan är att resa upp en ny pionjäranda och att utrusta unga människor till att bryta mark för Guds rike i Sverige.
Läs mer
impact_sommarbibelskola09_1

Sommarbibelskola för alla åldrar

Under vecka 32 pågick Impact Sommarbibelskola på Kristet Center. Impact föddes fram som ett gensvar på behovet av arbetare och syftar till att resa upp en pionjäranda bland troende. Schemat för de trettiotal deltagande har under veckan varit egen tid med Gud, undervisning, frågestund, praktik och gemenskap.
Läs mer