Minnesdagbanner.gif

KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppna 

 

"Gud har lovat att ta hand om oss"

130217-famgtj-1.jpg

Årets första familjefest kretsade kring temat Gud är min försöjare. Familjegudstjänsten innehöll bland annat sång, drama, filmklipp och tävling. Efter gudstjänsten fanns ett smörgåsbord av aktiviteter ute i cafeterian. 

– Tänk att Gud som håller hela världen i sin hand också vet precis vad du och jag behöver! Han har lovat att ta hand om oss, sa Linus Gerdin efter att ha läst några bibelversar i Matteus kapitel 6 om att inte göra sig bekymmer.

Linus Gerdin tog hjälp av barnen i publiken när han förklarade ordet försörjare: någon som tar hand om mig och ger mig allt det jag behöver.
– Tankar kan snurra i huvudet och man kan fundera på hur Gud ska lyckas lösa saker och ting, men han säger bara: lita på mig med hela ditt hjärta.

Temat belystes från flera olika håll, också genom filmklipp och drama. Den som hade spring i benen fick också flera tillfällen att röra på kroppen till härlig och fartfylld musik.

Ute i cafeterian fanns hoppborg, olika pyssel, ansiktsmålning, korv- och fikaförsäljning och specialerbjudanden från bokshopen.

130217-famgtj-2.jpg 


Publicerad: 2013-02-17
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström